Információk

 1. nézz körül az oldalon, válassz tanfolyamot

 

 1. tedd a kosárba a terméket a kosár gomb megnyomásával (minden terméknél külön meg kell nyomni a gombot)

 

 1. válaszd ki a fizetési módot (lehetőségek: készpénz, átutalás, bankkártya, utánvét)

 

 

 1. töltsd ki az adataidat (postacím számlázási cím - nekünk kötelező számlát adni)

 

 1. Írd be a kedvezményes kuponod kódját (ha van)

 

 1. Írd be a megjegyzés rovatba ki ajánlotta a tanfolyamot (ha van ilyen és szeretnéd megosztani velünk)

 

 1. nyomd meg a megrendelés gombot

 

 1. ha bankkártyás fizetést választottál, kérlek fizesd ki a termékeket

 

 1. ha más fizetési módot választottál, kérlek nézd meg az e-mail fiókodat, értesítőt küldtünk a további teendőkről

 

 1. amint a megvásárolt termékek kifizetésre kerültek és erről e-mailben értesítőt kaptál, a www. selyemfestesotthon.com weboldalon bejelentkezést követően az online tanfolyamok elérhetőek számodra. (Bejelentkezni a regisztráció során megadott e-mail címmel és jelszóval tudsz)

 

További segítséget és információkat a SEGÍTSÉG A VÁSÁRLÁSHOZ menüpont alatt találsz.

Az online tanfolyam technikai feltételei

A legegyszerűbben úgy tudod ellenőrizni megfelelőek e az eszközödön a technikai feltételek, hogy megnézed a fő oldalon (itt de kattintva ) a filmünket. Ha ezt a videót le tudtad játszani, akkor az eszközöd alkalmas a tanfolyami filmek lejátszására.

Ha nem sikerült volna, akkor írj nekünk a selyemfestesotthon@gmail.com címre, megpróbálunk segíteni!

Bővebben

Információk banki átutaláshoz

Átutaláshoz az alábbi adatok szükségesek:

címzett neve: Bozó Edit Erzsébet Egyéni Vállalkozó

Bank neve: K&H Bank Zrt

Bank címe: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.   

Bankszámla szám: 10400085-86766867-57801007

IBAN: HU59 1040 0085 8676 6867 5780 1007

Közleményben kérjük a megrendelés számát feltüntetni!

Az átutalandó összeget (megrendelt termékek és szolgáltatások ára, postaköltség, stb.) és a megrendelés sorszámát a visszaigazoló e-mail tartalmazza.

A weboldalon a legfelső sávban található a menü (Belépés, Jelszó emlékeztető, Regisztráció), itt lehet belépni a vásárláskor vagy regisztrációkor megadott e-mail címmel és jeszóval a Felhasználói Fiókba.

Belépés után érhetőek el a megvásárolt anyagok a tanfolyamok nevére kattintva.

A megvásárolt online tanfolyamot a tanfolyamok menüre kattintva éred el. Kattints a megvásárolt tanfolyam nevére, majd a lap alján az egyes témákra. A témákat csak akkor tudod “kibontani”, megnézni az oldalon, ha a tanfolyam díját korábban kifizetted.

Az egyes tanfolyamok feladatokból állnak. A feladatokat kis “ecset” ikonnal jelöltük. Ahány ecset van egy témakörön belül, annyi feladatot fogsz találni.

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról az OTP Simple biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A Simple fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.

 

A kártyabirtokosok számára az internetes fizetés, csakúgy, mint a hagyományos POS terminálon történő fizetés díjmentes.

Ma már a Maestro bankkártyával is lehet fizetni az interneten. Részletekért érdeklődjön kibocsátó bankjánál.

A kártyatársaságok a kártyabirtokosok érdekeit védik, ezért amennyiben kártyával vásárol és a kereskedő nem teljesít, úgy a kibocsátó bankjánál megadott reklamáció keretében érvényesítheti panaszát, melynek jogossága esetén Ön visszakapja a pénzt.

A kártyabirtokosok azonosításátszolgálja a kártya aláírási paneljében található 3 jegyű ellenőrző kód – amit CVC2-nek vagy CVV2-nek isszoktak nevezni – (a 3 jegyű ellenőrző kód megtalálható a kártyaszám, illetve annak utolsó négy számjegye után). Ezt a kódot kérjük, ugyanolyan gondossággal kezelje, mint a PIN kódot!

Ha bankkártyával szeretnél fizetni, a megrendelés során jelöld be a fizetési módoknál a bankkártyás fizetés lehetőségét. A weboldal átirányít az OTP Simple Pay biztonságos oldalára, itt tudod kifizetni a kiválasztott termékeket.

Az online tanfolyamok nem letölthetőek. A leírásokat és a videókat itt a weboldalon tudod elérni, annyiszor megnézni ahányszor csak szeretnéd.

Ha problémád van az eléréssel, keress bennünket itt:

Ügyfélszolgálat:

kedd-csütörtök-péntek, 09.00-13.00-ig

Telefon: +36 70 369 7313

E-mail: selyemfestesotthon@gmail.com

Kedvezményes kuponod van? Szerencsés vagy! Gratulálunk!

A vásárlás során a KUPON KÓD mezőbe írd be a kuponod kódját, a kedvezmény a végösszegből automatikusan levonásra kerül.

A kedvezményeket egy adott időszakon belül lehet igénybe venni. Egy felhasználó egy akcióban egy kupont használhat fel. Nem sikerül beváltani a kedvezményes kuponodat?

Kérek győződj meg róla érvényes időszakban próbálod e beváltani? Az akció utolsó napján 24 óráig lehetséges a kedvezményt igénybe venni.

 1. Nézz körbe a honlapon és tájékozódj!
 2. Regisztráld magad a bal felső sarokban található “Regisztráció” gombbal vagy IDE KATTINTVA
 3. Válassz egy tanfolyamot és jelentkezz a nyomtatvány kitöltésével!
 4. Fizesd ki a választott tanfolyamot és termékeket az általad kiválasztott módon
 5. Ha bankkártyával vagy PayPal-lal fizettél, pár percen belül megkapod a belépési kódodat és elkezdheted a tanfolyamot
 6. Ha az átutalást választottad, az összeg beérkezése után aktiváljuk fiókodat, erről értesítőt küldünk. Az értesítőben kapott jelszóval tudsz belépni és megkezdeni a tanfolyamot.
 • Problémát okozhat, ha regisztráció nélkül vásároltál és vásárlás közben elírtad az e-mail címedet. Ebben az esetben nem kaptál e-mailben visszajelzést sem. Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.
 • Problémát okozhat, ha nem azzal az e-mail címmel vásároltál, mint amelyikkel az oldalon regisztráltad magad. Ebben az esetben azzal az e-mail címmel belépve tudod megnézni a vásárolt tanfolyamokat, amelyet a vásárlás során adtál meg.
 • Problémát okozhat, ha vásárlás előtt nem regisztráltál, vásároltál és a vásárlás után nem léptél be a Felhasználói Fiókodba. Ebben az esetben kérlek lépj be a fiókodba ITT.

 

Mindenképpen ellenőrizd be vagy -e jelentkezve. AKKOR ÉRED EL A MEGVÁSÁROLT TANFOLYAMOKAT MIUTÁN BEJELENTKEZTÉL.

Ha nem emlékszel rá milyen e-mail címmel regisztráltál, nézd meg a postafiókodban a regisztrációt visszaigazoló e-mailt.

Ez az e-mail a SPAM mappába vagy a PROMÓCIÓK mappába is kerülhetett, kérlek az elsődleges mappa mellett ezt a két mappát is ellenőrizd.

 


Ha mindezeket ellenőrizted és továbbra sem sikerül belépned, keress bennünket a selyemfestesotthon@gmail.com e-mail címen, segítünk!