Mit kaphatsz az online tanfolyamtól, és mit nem? Mi az, amit csak az élő tanfolyamok nyújtanak?

Az online tanfolyamot azért hoztam létre, hogy a 15 év alatt összegyűlt technikai tudásomat a selyemfestésről átadjam, bárki számára elérhetővé tegyem. Tehát mindent megtudhatsz belőle a módszer alapjairól, azokat a műhelytitkokat is, amelyek csak némi jártasság megszerzése után válnak fontossá. Egy-egy egynapos tanfolyamon ezek elsikkadnak a sok újdonság mellett, nem válnak bensővé. Itt újra nézheted, újra olvashatod, gyakorolhatod egészen addig, amíg már tapasztalati tudás lesz belőle. Egy tanfolyam után nem biztos, hogy folytatod, ez a tanfolyam viszont 3 tanfolyam anyaga, gyakorlásokkal akár fél évig is eltart, amíg elvégzed, segít, hogy ne hagyd abba, az életed részévé váljon az alkotás!

 

Az élő tanfolyamokon nem az összes ismeret átadása fontos. Ott a legfontosabb elérni az alap technikák elsajátítása mellett, hogy a résztvevő a saját tapasztalatából tanuljon, maga jöjjön rá, találjon rá a saját módszereire. Mindenki más, a tanulókat arra biztatom, hogy találja meg, mi az, ami az övé, és menjen a saját útján. Segítek ránézni a születő műre a művész szemével, megerősítéseket adok, hogy minél inkább sikeres legyen a mű.

Élő tanfolyamainkról bővebben IDE kattintva olvashatsz.

 

Az alkotó embert kísérem az ő útján. A selyemfestés, mandalaalkotás út, amelyen járva egyre inkább önmagunkra találunk, önmagunkká válunk!