Üdvözöllek!

Nem számít, hogy teljesen kezdő, haladó vagy gyakorlott selyemfestő vagy-e. Nem számít, hogy voltál-e már személyesen egy selyemfestő workshopon vagy tanfolyamon. A selyemfestesotthon.com oldalon biztosan tudsz olyan online anyagot találni, ami szélesíti a selyemfestéssel kapcsolatos tudásodat, gyakorlásodat.

Szeretnél otthon is alkotni? ITT kiválaszthatod a Neked megfelelő képzést hozzá!

 

 Selyemfestés   Selyemfestés   Selyemfestés   Selyemfestés  Selyemfestés

 

Ha csak egy tanfolyamra szeretnél benevezni, amiből a legtöbbet hozhatod ki magadból, akkor javaslom a MANDALA ÉS SELYEMFESTÉS ALAPTANFOLYAM-ot. Ebben egyben megtalálod a kezdő mandalafestő, a kezdő selyemfestő és a kendők/sálak festése tanfolyamok anyagát, és még többet is.

 

MIT TARTALMAZ AZ ALAPTANFOLYAM?

 • 21 kisfilmet a hozzájuk tartozó leírásokkal
 • „Mit?”, „Mivel?”, „Hogyan?”, avagy a selyemfestés alapjait
 • a színkeverés elméletét és gyakorlatát
 • a mandalatervezés elméletét és gyakorlatát

 

Az összes többi online képzés ennek a nagy, élőben 4 napos tanfolyami anyagnak egy-egy szeletét tartalmazza. Ha a teljes tananyagot választod, abban megtalálsz mindent, ami a vasalóval fixálható selyemfestékek használatához fontos!

Ismerd meg a képzéseket és válaszd ki a számodra megfelelőt!

Mandalafestés:
Mandalafestő tanfolyam
Kezdő mandalatervezés, mandalafestés tanfolyam
Mandala mintafüzet 1.
Mandala mintafüzet 2.
 
Kiegészítő tanfolyamok:
Színátmenet festése selyemre és sótechnika
Színkeverések, színkör, világosítás, sötétítés, tompítás
Selyemkép keretezés
Selyemkép fotózási kisokos
 
Segítség:
Skype konzultáció

 

KINEK AJÁNLOM AZ ONLINE SELYEMFESTÉS TANFOLYAMOT?

 

Ha örömforrásnak szeretnéd a selyemfestést, mandalafestést, sálfestést, akkor nincs más dolgod, mint követni a leírtakat, megnézni a filmeket és elkezdeni. Meg fogsz lepődni, milyen könnyen megy, mennyi örömöt hoz! Mindig rólad szól, és ha ajándékba szánod, gondolj arra, akinek fested.

 

Ha öngyógyítás az elsődleges célod, akkor számodra ajánlom az Öngyógyítás alkotással című írásomat, ebben módszereket ajánlok, amelyek segíthetnek, hogy minél inkább kiaknázd az selyemfestés, mandala alkotás gyógyító lehetőségeit. Itt találod az cikket az öngyógyító alkotás mikéntjéről.

 

A kreativitás fejlesztéséről írok bővebben hamarosan. Addig is egy összefoglaló cikkem: Próbálkozástól az önálló alkotásig itt olvasható.

 

Selyemfestés, mandalafestés mint meditáció – az elme elcsendesítése, kikapcsolás a pörgésből, lassulás. Bővebben itt olvashatsz róla.

 

 Azoknak, akik bizonytalanok, megerősítésre, személyes figyelemre vágynak, inkább az „élő” tanfolyamokatnyári táborokat ajánlom.

MIÉRT JÓ NEKED, HA ELVÉGZED?

 • inspirációt nyújt a mindennapi élethez
 • segít elérni egy nyugodtabb érzelmi állapotot, amivel ellazíthatod magad
 • segíti a művészi kiteljesedést feltölt az alkotás öröme
 • a mandalák látványa és elkészítése boldogságot okoz
 • saját színeink hozzáadásával személyesebb alkotás születik
 • művészi előképzettség nélkül elkezdhető, minden korosztálynak ajánlott 10-99 éves korig
 • meditatív állapotba kerülünk ha gondolatainkat egy feladat felé irányítjuk
 • segít abban, hogy egy rövid időre felfüggeszd a mentális energiáid, és valami olyan más dologra koncentrálj, ami hozzájárul a jóllétedhez
 • miközben alkotsz, elkezded használni a jobb agyféltekédet: kreatívabb, boldogabb lesz az életed
  

 

MIT MOND A SZAKEMBER?

"Az alkotás az önkifejezés kreatív formája, nem csak gyógyításban van fontos szerepe, hanem az egészséges személyiség megismerésében is. Ezért a művészeti terápiás műhelyek alkalmasak a gyógyításra, illetve a személyiség mélyebb megismerésére. A művészet segítségével a tudattalan, vagy a csak részben megélt kapcsolat-konfliktusok a felszínre kerülnek, majd a készült alkotásban megjelennek és feldolgozást nyernek. Nagyon sokan nem tudják, hogy ez a bennünk lévő alkotóerő velünk született, és megjelenésre, megnyilvánulásra törekszik. Keresi a szépséget, amely harmóniával tölt el bennünket." Gelsei Bernadett, Döntésmentor Megoldásközpontú tanácsadó, gelseibernadett.hu

 

EXTRÁK ÉS AJÁNDÉKOK:

Ajándékba kap MINDEN Alaptanfolyamot VÁSÁRLÓ:selyemképselyem képselyem kép

 • 15 perc skype konzultációt Bozó E. Lizával -› ha elakadnál, segítünk!
 • mandala mintafüzetet, 24 darab csodás mandala mintával
 • selyemkép fotózási kisokost -› hogyan készíts igazán jó képeket a műveidről
 • kép hátlapra ragasztás segédletet -› hogyan lesz a megfestett selyemből selyemkép?

 

 

Megengedem magamnak! Belevágok!

Kérdésed van a tanfolyammal kapcsolatban? Ajándék utalványt vásárolnál? Írj nekem a selyemfestesotthon@gmail.com címre, igyekszem mihamarabb válaszolni.

És ha otthon kipróbálod és úgy érzed, hogy neked való, akkor az alkotásra számtalan lehetőséged adódik személyesen is a workshopjainkon, tanfolyamainkon, alkotó napokon és a táborainkban!

 Egy új világ, egy új közösség és új kreatív szemlélet tárulhat fel előtted! Készen állsz alkotó erődet megerősítve az életedet szebbé tenni?

 

Élménydús alkotással és színes örömmel teli napokat kívánok!:-)