Jól érezted magad nálunk? Töltődtél, pihentél, rendeződtél? Felszabadultabb lettél, netán gyógyultál? : ) Oszd meg másokkal az élményedet, segítsd őket az elindulásban!

 

Mi nagyon köszönjük, ha szánsz rá pár percet és ők is hálásan fognak gondolni rád! (a vélemények moderálást követően, keresztnév vagy monogram feltüntetésével fognak megjelenni)

 

 

Vélemények

W.K.

"Hálás vagyok, hogy rátaláltam a tanfolyamára, amit egy csúnya, szürke fal inspirált, amit a munkahelyemen kellett néznem. Akkor jött a gondolat, hogy oda élénk színű képre lenne szükség, mondjuk selyemre festve." W.K.

V.K.

"olyan sikerélményeket adott számomra, amelyből olyan pozitív változások indultak el bennem, amelyek teljesen megváltoztatták az életemet, pozitív irányban." V.K.

Ilona

"Csak próbanapon voltam, tehát a tapasztalásom is egyszeri, és első is, így hasonlítanom nincs mihez, de nemcsak ezért volt páratlan az életemben, ugyanis hetekig voltam a hatása alatt. Akkor-, ott valami előjött belőlem, de nagyon mélyről érkezhetett, mert - sírás nélkül - folytak patakokban a könnyeim." Ilona

K.D.

"Még nem voltam Liza tanfolyamain, sőt selymet sem festettem még. Egyenlőre ismerkedek a technikával, illetve megvásároltam két pdf anyagot e témában. Amit Lizánál láttam és olvastam, nagyon megfogott és „elgondolkodtatott”. Tetszik az az összeszedett, harmonikus, igényes megjelenés mind az alkotásaiban, mind a publikussá tett tanfolyamain/ban, valamint írásaiban is. Igényesség, kellemes harmónia, nyugalom és kedvesség árad egész lényéből. Szeretem." K.D.

E.M.L.

"Bátorságot adott ahhoz, hogy megtegyem az első és legfontosabb lépést: ecsetet ragadjak és kifejezzem érzéseimet a festésen keresztül, a színek által." E.M.L.

D.M.

"Tetszik, hogy mindig valamilyen célt tűzünk ki a tanfolyam elején, vagy valamilyen kérdésre keresünk választ. Nekem eddig még mindig sikerült elérnem amit szerettem volna. Festés közben vagy után fontos, értékes gondolatok születnek bennem, amik segítenek az önismeretben és az önértékelésben." D.M.

Mária

"rá kellett jöjjek, számomra a selyemfestés mindenképpen meditáció is" - Mária

Anikó

"csodálatos volt megtapasztalni a selyemre festést" - Anikó

Noémi

"Újabb és újabb lehetőségek tárulnak fel előttem saját magammal és a világgal kapcsolatban minden alkalommal, amikor nálatok vagyok! :-)" - Noémi