Kontúrtechnika és mandalakifestés

Kontúrtechnika és mandalakifestés

3 500 Ft

Teljesen kezdőknek nagyon ajánlom.

 

Tafolyam a kontúrozástól a mandala kifestésig.Mi szükséges ahhoz , hogy szépen sikerüljön a kontúrozás? Milyen fortélyok, módszerek vannak, milyen sorrendben haladjak?

 

A selyemfestés alapvető módszerei közül a kontúrozás az egyik legkedveltebb, én is nagyon szeretem. A selymen szétfutnak a színek, de a kontúr határt szab terjedésüknek, így konkrét formákat tudunk létrehozni a segítségével. Nagyon jól használható pl. mandalakészítéshez.

Ráadásul a kontúrfestékek gyönyörű színeikkel, fémes-gyöngyházas fényükkel még hozzátesznek a selyem lágyságához, fényéhez, igazán pompázatossá varázsolva azt! 

Hogyan használjam, mikor jó, mikor zár jól a kontúr? Mikor festhetem? Mit tegyek, ha túl vékony, ha túl vastag, hogyan javítsam?

Hogyan fogjak neki, ha ablakképre szeretném kontúrozni a mintát?

A tanfolyamban 2 film és részletes leírások segítenek hogy könnyen nekifogj, vagy ha már elkezdted, minél jobban menjen, élvezd, és a gyakorlással egyre szebb alkotásokat valósíts meg!

Az alapanyag szettet érdemes nálunk megvásárolni, mert a bolti árnál olcsóbban juthatsz a legkiválóbb festékekhez és eszközökhöz, ráadásul nem kell száz helyre elszaladgálni mire mindent beszerzel az otthoni alkotáshoz.

 

A VÁSÁRLÁS MENETÉRŐL IDE KATTINTVA OLVASHATSZ.

 

VÁSÁRLÁST KÖVETŐEN  a tanfolyam az egyes TÉMAKÖRÖKRE KATTINTVA elérhető.
Témakörök

1
Kontúrozás alapok, kontúrozás minta nélkül
Kontúrozás alapok, kontúrozás minta nélkül
2
Kontúrozott mandala ablakkép elkészítése
Kontúrozott mandala ablakkép elkészítése